maanantai 9. tammikuuta 2017

#14 | Ypäjän hevosopisto

Kuten otsikosta ehkä arvasitte, tää postaus liittyy Ypäjän hevosopistoon, missä olin tänään vähän tutustumassa opiskeluun ja hevosopiston tiloihin.


Homma lähti liikkeelle siitä, kun löysin hevosopiston nettisivuilta kohdan, jossa mainittiin Koulutuksen arkea -tutustumispäivät. Näytin äitille sivut ja äiti ilmotti meidät 9.1. tutustumispäivään.

Aamulla siinä yhdeksän aikaan alkoi matka kohti Ypäjää. Oltiin perillä kymmenen aikoihin, ja tutustumispäivä alkoi 10.30 tietoiskulla hevosopistolla opiskelusta. Hieman yli tunnin "oppituntiin" mahtui paljon tietoa opiskelusta ja asumisesta hevosopistolla.
11.45 oli ruokatauon aika, jonka jälkeen kokoonnuttiin 12.30 oppilasruokalan edessä. Siitä jakaannuimme kahteen ryhmään, ja lähdimme opiskelijoiden johdolla kiertämään hevosopiston alueella. Saimme nähdä mm. asuntolan, käydä muutamassa opiston tallissa, kengityspajalla ja kurkistaa varusteiden valmistusta opiskelevien tunnille.

Kaiken kaikkiaan päivästä jäi hyvä mieli! Jos mietit hevosopistolle hakemista, ja haluaisit lisää tietoa, suosittelen käymään tutustumassa. Helmikuussa on vielä yksi tutustumispäivä, ja lisätietoa siitä löydät täältä.

Toivottavasti tykkäsitte tän päivän postauksesta, nähdään taas pian uuden postauksen merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti