sunnuntai 8. tammikuuta 2017

#13 Viimeaikojen lemppareita

Pitkään aikaan en olekaan kirjotellut, mutta uusi vuosi ja uudet kuviot. Yritän tänä vuonna saada kirjoitettua vähintään kaks postausta viikossa. 
Alotetaan uus vuosi 2017 kurkistamalla takasin viime vuoden loppuun.

Tän paidan ostin ennen joulua, ja heti tiesin että tulee olemaan yks lemppareista. Tekstinä siinä lukee Brkln,
eli lyhenne Brooklynista.
Tässä kuvassa näkyy parikin lempparia. Noi punaset housut on rakkautta <3 .="" 3="" br="" v="">iimenen vaatesuosikki on kuvassa näkyvä kaulahuivi.
 Pehmeä ja lämmin kaulahuivi on vaan täydellinen talvella



Ehdottomasti parhaat biisi viimeaikoina on ollut Haloo Helsingin Rakas ja Mikael Gabrielin Loistat Pimeäs. Nässä biisissä on sitä jotain, ja näitä on sen mukasesti tullu kuunneltua :D.


Syke 4. kausi, ilmesty areenaan joku aika sitten, ja en pystyny vastustamaan kiusausta vaan katoin kaikki jaksot yhessä illassa.  Oli tosi hyvä kausi, ja en ala sen enempää kertomaan juonesta jos siellä joku ei ole koko kautta vielä katsonut.

Pääsin vihdoin testaan Essencen meikkejä! Näitä on kehuttu monessa paikassa, ja hintakaan ei päätä huimaa. Nyt vihdoin sain aikaseks ostaa pari mielenkiintosta, ja päädyin concealeriin ja irtopuuteriin.
Toi concealer toimii mulla tosi hyvin varsinin tummiin silmänalusiin! Irtopuuteri toimii kans mulla hyvin. Saan hyvän mattasen lopputuloksen, ja pysyy hyvin koko päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti