sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Luukku 11 | Pellolla pomppimassa

Eilistä luukkua ei tullut, koska blogger ei toiminut, ja muutaman yrityksen jälkeen luovutin. Toivotaan, että tänään toimii :D.

Tänään oltiin Kiran kans ratsastamassa. Kira sai luvan mennä sen kaverin hevosella Dansulla, ja mä menin Deealla. Mentiin kouluu, Kira ilman satulaa koska Deean satulaan ei oo hommattu vielä satulavyötä.

Menin Deealla ympyrällä ravi-laukka treeniä. Ensin ravia niin että kulkee nätisti, sit nostin laukan, ja vähän aikaa laukkaa. Kun laukka pyöri kivasti, laskin takasin raviin, ja ravasin niin kauan et Deea suostu kulkeen kunnon ravissa. Sit joko nostin laukan takas tai laskin käyntiin. Jos siirryin käyntiin, haettiin muotoo, ja vaihdeltiin tempoo hetki, ja nostettiin taas laukka. Laukan jälkeen haettiin aina kunnon ravi takasin, koska Deean keskittyminen vähän hukkuu laukassa.

Oikeessa kierroksessa tää suju hyvin, mut vasempaan kierrokseen huonommin. Vasen kierros on muutenkin Deealle vaikeempi. En saanut vasempaan kierrokseen ku yhen tai kaks kunnon ravipätkää, ja laukkakin oli aika kauheeta. Välikäyntien jälkeen vaihoin pian takas oikeeseen kierrokseen, mut Deea ei kuunnellut enää yhtään. Ravi meni sipsuttamiseks, ja laukassa se vaan kiisi. Ravi-käynti siirtymisillä sain sentään pari jotenkin hyvää raviaskelta, mut jäi vähän huono mieli siitä, kun alkuun meni niin super hienosti. Muutaman hyvän raviaskeleen jälkee nostin oikeen laukan, ja vaikka se ei ollutkaan mitään kaunista laukkaa, laukkasin melko pitkään siinä ympyrällä. Huomasin siinä että Deealla oli aika paljon virtaa purettavana, koska vaikka laukattiin aika pitkään, Deea oli vaan menossa koko ajan. Otettiin sit loppuun vähän ravia ja käveltiin peltoo ympäri, kun Deea oli ihan vaahdossa 😂.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti