keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Luukku 7 | Koulutreeniä



Ratsastin eilen taas Deean Kiran puolesta. Mentiin pellolla, koska se on ainoo paikka mikä ei oo jäässä. Alkuun Deealla oli tosi paljon virtaa, ja purettiin sitä laukkaamalla vähän ympäriinsä alkuverkkojen jälkeen. Ainoo ongelma täs oli se, et Deea kuumuu usein ku sillä laukkaa maastossa. Ja niinhän se kuumu vähän eilenkin. Kun yritettiin laukata koko pellolla, meillä oli kaks vaihdetta, täysiä tai sipsuttaen ravissa. Otin sit semi isolla ympyrällä vähän aikaa oikeeta laukkaa et sain sen laukan rauhalliseks. Testasin muuten tässä välissä hetken, et miten Deealta sujuis laukanvaihtojen yritys. Niitä ei mun käsittääkseni oo ikinä menty Deealla, ja siihen nähden vaan yks tai kaks raviaskelta välissä oli tosi hyvä! Sit heitin jalustimet kaulalle ja menin vähän aikaa kaarevia kiemuraura-asioita pellon toisessa päässä käynnissä ja ravissa. Otin vielä hetken laukkaa ympyrällä molempiin suuntiin, ja tähän väliin otin välikäynnit.

Teebee loppukesää ku hyppäsin ekaa kertaa Deealla.
Ollaan me vähä kehitytty tästä XD


Välikäyntien jälkeen otin jalustimet takas ja siirryin ympyrälle treenaan temponvaihteluita käynnissä ja ravissa, eli sitä mitä oli tarkotuskin tehä.
Alotettiin käynnillä oikeeseen kierrokseen, mikä sujui hyvin, kun Deea vihdoin tajus et käynnissä on muitakin vaihteita kun se yks perus vauhti ja pysähdys :D.
Ravi oikeeseen kierrokseen alko kans sujui pienten alkuvaikeuksien jälkeen. Alkuvaikeuksilla tarkotan sitä et siirrytään käyntiin pienistä pidätteistä, tai lähetään kiitää lujempaa koko aja.
Itelle harjotusravi on tosi vaikeeta ku en osaa istuu pomppimatta puolta metrii ilmaa xd. Mut seki alko sujuu vähä paremmin ku sain säädettyy ravin rauhalliseks.
Vasempaan kierrokseen käynti suji ihan okei, mut ravi meni täysin sipsuttamiseks, joten muutaman yrityksen jälkeen päätin et tän päivän kouluväännöt saa riittää. Menin vielä vähän rentoo ravia pellolla ja kävelin pitkät loppukäynnit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti