torstai 8. joulukuuta 2016

Luukku 8 | Ilman satulaa tunnilla


Olin eilen, keskiviikkona taas pitkästä aikaa tunnilla KT-tallilla. Ratsuna toimi, niinkuin kuvasta näette, ihana Köpi <3 .="" nbsp="" p="">

Kaikki kuus tuntilaista, mä mukaanlukien, meni ilman satulaa, ja pidettiin leikkitunti. Alkuun verkattiin vapaasti ravissa, ja otettiin muutamat laukannostot. Alkuverkkojen jälkeen käveltiin hetki, ja Köpi säikähti jotain, minkä seurauksena se lähti laukkaamaan sivulle päin ja mä tipuin xdd. Jaloilleni tosin, mutta saan leipoo ens viikoks kakkuu.



Alkuverkkojen jälkeen pelattiin eka pari kertaa peiliä, jossa ei pärjätty Köpin kans yhtään, kun se ei halunnu seistä paikallaan xd. 
Vaihdettiin peli pian lännen nopeimpaan, missä ideana oli siirtyä mahdollisimman nopeasti maneesin toiseen päähän, tehdä siellä joku tehtävä, ja tulla takaisin päähän mistä lähdettiin. Eka tehtävä oli tehdä maailmanympärysmatka toisessa päässä (kääntyä selässä ensin väärinpäin, ja jatkaa kääntymistä niin että päätyy oikeinpäin.)
Vaikka en heti tajunnut lähteä takaisin, voitettiin Köpin kanssa eka kierros. 
Tokalla kierroksella laukattiin toiseem päähän, tultiin alas selästä ja juostiin takaisin hevosta taluttaen. Voitettiin Köpin kanssa sekin kierros xd. 
Kolmannella kierroksella tehtiin niin, että laukkaa toiseen päähän, ja käyntiä takaisin. Sen kierroksen voitti Marika ja Akima.
Neljännellä kierroksella mentiin maailmanympärysmatka uudestaan, ja kun Marika tippu Akiman selästä, olin ainoo joka lähti laukkaan takas toiseen päähän. Ehkä ei reilu voitto, mutta voitto kuitenkin :D. 



Sen jälkeen pelattiin vielä hidasta ja nopeaa. Eli otettiin parit, ja parista toinen lähtee L kirjaimen kohdalta menemään uraa pitkin mahdollisimman hidasta ravia vasempaan kierrokseen, samaan aikaan kun toinen lähtee C kirjaimen kohdalta täyttä laukkaa samaan kierrokseen. Ideana, että laukkaava saisi ravia menevän mahdollisimman nopeasti kiinni. Meitä oli kolme paria, mä ja Marika oltiin pari, ja voitettiin xd. Saatiin sit mennä kunniakierros ekana. 
Lopetettiin leikit tähän ja loppuverkattiin vielä vähän, ennen ku tunti loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti